Tilaus- ja toimitusehdot

Sisällysluettelo

Yleiset ehdot

Syscorp on Blockmount Capital Oy:n (Y:3150533-5) aputoiminimi.  Näitä sopimusehtoja sovelletaan Syscorp.fi verkkokaupassa ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. Blockmount Capital Oy:lla on oikeus päivittää näitä sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin sopimusehtoihin.

Blockmount Capital Oy  ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on Blockmount Capital Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella. Blockmount Capital Oy on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle ylivoimaisesta esteestä viivytyksettä.

Hinnasto

Hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät toimituskustannuksia tai matkakuluja. Toimituskustannukset ja matkakulut lisätään kassalla.

Jos hinnastossa on selviä hintavirheitä, tuotetta ei myydä selvästi alempaan hintaan, jos voidaan olettaa asiakkaan ymmärtäneen virheen olemassaolon.

Tilaaminen

Tuotteet ja palvelut tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta syscorp.fi. Palveluja voi varata myös soittamalla tai sähköpostilla.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen.

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

Maksupalvelun tarjoajana toimii Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6). Verkkokaupassa on käytössäsi kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

 Lisätietoja maksutavoista ja maksuehdoista löydät osoitteesta:

https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Kryptovaluutat (virtuaalivaluutat)

Toisena maksupalvelun tarjoajana on Utrust (linkki). Hyväksymme seuraavat kryptovaluutat: Bitcoin, Ethereum, Utrust Token, Tether ja Dash. 

Bitcoineilla tai muilla virtuaalivaluutoilla maksaminen edellyttää virtuaalilompakon omistamista, joka sisältää kyseistä valuuttaa vähintään maksusuoritusta vastaavan euromääräisen summan.  Tilauksen tehtyä asiakkaalla on 15 minuuttia aikaa maksaa ostoksensa, jonka umpeutuessa tilaus peruuntuu automaattisesti. Utrust toimittaa tilauksen luomisen jälkeen lompakon osoitteen, jonne virtuaalivaluutat tulee maksaa ilmoitetussa virtuaalivaluutan määrässä.

Kryptovaluuttoihin liittyy riskejä. Emme ole vastuussa asiakkaan kryptovaluutoista.

Emme myöskään ole vastuussa siitä, jos asiakas lähettää kryptovaluutat väärään osoitteeseen.

Palvelujen ja tuotteiden toimitusaika

Fyysisiä tuotteita postitamme jokaisena arkipäivänä. Useimmat tilaukset lähetetään kahden-kolmen päivän sisällä tilauksesta. Postin toimitusaika on 1-3 päivää. Lahjakortit lähetämme sähköpostilla, mutta vaativat käsittelyä, joten ne saapuvat 1-2 kaksi arkipäivää tilauksen jälkeen.

Palvelujen toimitusaika riippuu sen hetkisestä jonosta, joten palvelun aika voi vaihdella paljonkin. Usein palvelut varataan kalenterista, jolloin tarkan toimitusajan saa tietoon ajanvarauksen yhteydessä.

Toimitustapa, toimituskulut ja matkakulut

Palvelut, joihin liittyy liikkumista toiseen paikkan (esimerkiksi kotikäynti) lisätään matkakulut. Matkakulut määräytyvät matkan pituuden mukaan. Matkakulujen suuruus kasvaa matkan pituuden kasvaessa kiinteällä kertoimella.  

Sähköiset tuotteet, kuten lahjakortti lähetämme sähköpostilla.

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Voit katsoa toimituskulut valittuasi ostoskorin maksu- ja toimitustavan. Toimitamme tilaukset pakettina ja maksikirjeenä, vain pakettia voi seurata lähetystunnuksella. Lisätietoja Postin pakettivaihtoehdoista maksuista ja kuljetustavoista saat osoitteesta http://www.posti.fi/

Takuu, tuki ja virhevastuu

Meillä korjatuilla laitteilla on 90 päivän toimintatakuu. Takuuaika ei ole riippuvainen tuotteen varsinaisesta käyttöönottopäivästä, vaan se lasketaan kalenteripäivissä ostohetkestä alkaen.

Muiden tuotteiden takuuaika kannattaa tarkistaa tuotekuvauksesta. 

Blockmount Capital Oy ei ole vastuussa ostajan toimista aiheutuneista vahingoista.

Huoltomme säilyttää asiakkaan tuotteita kolme (3) kuukautta asiakkaalle huollon/työn valmistumisesta toimitetun ilmoituksen jälkeen. Tämän jälkeen tuote kierrätetään. (Laki elinkeinonharjoittajan oikeudesta myydä noutamatta jätetty esine)

Vastuu digitaalisista tallenteista määräytyy aina vaaranvastuun mukaisesti. Blockmount Capital Oy ei ole vastuussa digitaaliselle medialle tallennetuista tiedoista tai ohjelmistoista vaaranvastuun ollessa asiakkaalla. Varmuuskopiointi on ostajan vastuulla. Varmuuskopiointi tulee suorittaa aina ennen huoltoprosessia. Tiedostojen pelastaminen vioittuneesta laitteesta on maksullinen lisäpalvelu.

Tietokoneiden takuu

Syscorpin tietokonepaketeilla (Syscorp Custom Tietokone) on kahden vuoden takuu. 

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusoikeus ei koske digitaalisia tuotteita (verkkokoulutukset, e-kirjat ja muut digitaaliset tuotteet), palveluita tai lahjakortteja.

Asiakas maksaa palautuskustannukset.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

    1. asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
    2. kopio tilausvahvistuksesta
  •  

Palautusosoite

Blockmount Capital Oy
Kuminapolku 3 A 8
01300 Vantaa

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, maksunpalautus tehdään aina käytettyä maksutapaa käyttäen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen [email protected]

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Reklamaatio

Asiakas on velvollinen esittämään ostotodistuksen, kuitin tai muun todistuksen ostopaikasta ja –ajankohdasta palautuksen yhteydessä tai reklamoidessaan tavaran tai palvelun virheestä. Blockmount Capital Oy pidättää oikeuden periä kuitin etsinnän aiheuttamat kustannukset ostajalta.

Reklamaatiot käsitellään ainoastaan kirjallisesti. Vapaamuotoisen reklamaation voi toimittaa joko sähköpostilla osoitteeseen [email protected] Verkkosivulla on mahdollisuus jättää asiakaspalautetta tai täyttää reklamaatiolomake.

Erimielisyyksien ratkaiseminen ja oikeuspaikka: Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). Asiakas voi nostaa sopimuksen velkasuhteesta aiheutuvia riitaisuuksia koskevan kanteen Blockmount Capital Oy:tä vastaan joko Blockmount Capital Oy:n kotipaikan käräjäoikeudessa tai sen Suomessa sijaitsevan paikkakunnan käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä hänellä on asuinpaikkansa. Jollei Asiakkaalla ole asuinpaikkaa Suomessa, riitaisuudet käsitellään Blockmount Capital Oy:n kotipaikan käräjäoikeudessa.

Asiamieskuluja ei korvata, koska Kuluttajaneuvonta ja kuluttajariitalautakunta tarjoaa veloituksetta apua erimielisyyksien ratkaisemiseen.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa ehtojamme. 

Blockmount Capital Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Blockmount Capital Oy

Kuminapolku 3 A 8
01300 Vantaa
Y-tunnus: 3150533-5