Suositusohjelma

Tavoitteenamme on tuoda tietokonehuolto kaikkien saataville ja saada tyytyväiset asiakkaat suosittelemaan meitä eteenpäin. Suosittelijana ansaitset suositusohjelman puitteissa rahaa aina, kun ystäväsi ja perheenjäsenesi käyttävät suosituslinkkejäsi ostaessa.

Kun olet liittynyt suosittelijaksemme, saat oman suosituslinkin, jonka voit jakaa ystävillesi. Kun ystäväsi ostaa palveluitamme linkkisi kautta, ansaitset 2 – 5 % palkkion hänen ostoksensa loppusummasta. Suosittelua ei voi lisätä tilauksen tekemisen jälkeen tai toimituksen yhteydessä, eikä suosittelu ole oston yhteydessä annettava koodi. 

Säännöt

Esittelemme tämän suositusohjelman hyvässä uskossa ja toivomme teiltä samaa. Huomioithan, että voimme evätä palkkiot, jos uskomme, että asiakas on toiminut vilpillisesti tai muutoin tämän ohjelman tarkoituksen vastaisesti. Pidätämme oikeuden palkkioiden muutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Muutoksista ilmoitamme tällä sivulla.

  1. Jakaminen sosiaalisessa mediassa
  2. Blogit ja Youtube-kanavat
  3. Uutissivustot
  4. Jakaminen kavereille ja tuttaville
  1. Roskaposti
  2. Kaikki ärsyttävä tai harhaanjohtava viestintä
  3. Vääristävä mainonta
  4. Älä jaa suosittelulinkkiä kuponki- ja tarjoussivustoilla
  5. Älä tarjoa epävirallisia tarjouksia

Ehdot

Palkkion saajan on oltava vähintään 18-vuotias. Palkintoja ei voi siirtää toiselle henkilölle. Asiakas vastaa kaikista veroista ja paikallisista vaatimuksista ja maksuista.

Voimassaoloaika

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia
Suositteluohjelma on päättynyt. Kiitos kaikille osallistuneille!

Suositteluohjelma päättyy vuoden 2020 viimeisenä päivänä. Toivomme kaikille suosittelijoille menestystä. 

Kysymyksiä

Paljonko voin ansaita?

Ansainnalla ei ole ylärajaa.

Milloin maksatte palkkiot?

Kahden – neljän viikon sisällä palkkion saannista, jos summa ylittää vähimmäisrajan.

Miten suositteluohjelma toimii?

Kun liityt suositteluohjelmaan, saat oman henkilökohtaisen linkin, jonka voit jakaa ystävillesi. Kun ystäväsi vierailee sivustollamme linkkisi kautta ja tekee ostoksen, saat 5 % ystäväsi ostoksen loppusummasta rahana.

Miten maksatte palkkiot?

Maksamme palkkiot tilisiirtona asiakkaan tilille.

Onko maksulla vähimmäisraja?

Maksamme palkkiot kun niitä on kertynyt vähintään 50 euron edestä.

Onko osallistumisella ehtoja?

Palkkion saajan on oltava vähintään 18-vuotias. Palkintoja ei voi siirtää toiselle henkilölle. Asiakas vastaa kaikista veroista ja paikallisista vaatimuksista ja maksuista.

Tule suosittelijaksi

Rekisteröidy

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.